ο απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα την συνεργασία του με την κορυφαία ιστοσελίδα στοιχήματος, Stoiximan.gr.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Γ. Καραϊσκάκης» V’ammos και έδωσαν το «παρών» ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου, Γρηγόρης Γεωργάτος, εκπροσώπησε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Γιάννης Βρέντζος, δήλωσε για την θρυλική συνεργασία ότι μπαίνει τέλος στο εκβιαστικό δίλλημα και το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά: «Καλησπέρα σε όλους. Σας καλωσορίζω , εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Σπανουδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan και τον κύριο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Και φυσικά είναι μαζί μας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θέλω επισήμως να καλωσορίσω την Stoiximan στην χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μία σημαντική συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Stoiximan επικυρώνει το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλλημάτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες, πλέον, μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και να μην υποκύπτουν σε στρατηγικές που μπορεί να έχουν και άλλες παραμέτρους.

Οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού στηρίζονται, ωφελούνται και κερδίζουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις που κάνουν οι ομάδες σε αυτό και πεποίθησή μας είναι πως οφείλουν να επιστρέφουν μέρος των ωφελειών αυτών πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι με την Stoiximan μας συνδέει η θέληση για προσφορά στην κοινωνία και στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη μίας σειράς κοινών δράσεων. Θα ήθελα να περάσω τον λόγο τον λόγο στον Γρηγόρη Γεωργάτο για ένα καλωσόρισμα και από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν περάσει ο λόγος στους συνεργάτες μας από την Stoiximan».

Εν συνεχεία, ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, ρωτήθηκε για το χρονικό της συμφωνίας και τι ισχύει με την UNICEF και τόνισε συγκεκριμένα: «Είναι για τις επόμενες δυο σεζόν και η συμφωνία με την UNICEF συνεχίζεται, διότι είναι στρατηγικός μας εταίρος και θα είναι στην φανέλα μας και για τα επόμενα δυο χρόνια».

Τέλος, ο κ. Γιάννης Βρέντζος στη συνέχεια έκανε και μία τοποθέτηση στην οποία ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω κάτι. Κάποιους από τους σχολιασμούς που κάνατε και τα φερόμενα, καλώς τα τοποθετήσατε, καφενεία ή σε κάποια στοχευμένα media. Εμείς όπως πολλές φορές έχουμε πει, στεκόμαστε και υπερασπιζόμαστε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, στα θεσμικά όργανα. Μέχρι στιγμής η ετυμηγορία των θεσμικών οργάνων και των δικαστικών αρχών είναι πολύ συγκεκριμένη. Τα θεσμικά όργανα διαπιστώσανε το πρόβλημα και τη ΠΑΕ ΑΕΚ, όχι καφενεία και όχι τηλεοπτικές δίκες.

Όπως και στις όποιες καταγγελίες που υπήρχανε στον χώρο της ποινικής δικαιοσύνης, η μέχρι τώρα ετυμηγορία δικαιώνει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κάνουν την αλήθεια να λάμψει. Αυτό τον δρόμο να ακολουθήσουμε εμείς και το αποτέλεσμα είναι ότι πάρα πολλά μέσα και πάρα πολλοί παράγοντες ανταγωνιστικοί, έχουν καταδικαστεί για συκοφαντικές δυσφημίσεις και για άλλες παρατυπίες. Κανένα θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου δεν έχει καταδικάσει οποιοδήποτε έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να την αλλάξει καμία επικοινωνιακή καταιγίδα».