Όταν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πάντρευε τον Νοέμβριο του 2013 τον Κώστα Κατσαφάδο με τη Νόρα Μιχαλολιάκου στην Αγία Τριάδα του Πειραιά κανείς από τους δύο δεν φανταζόταν ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά θα βρίσκονταν σε αντιμαχόμενες πλευρές.

Ο Κώστας Κατσαφάδος με τη ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά έχουν ταχθεί ανοιχτά πλέον στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενόψει των εκλογών ενώ αντιθέτως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, κάτι που δεν έχει ειπωθεί ανοιχτά -λόγω της θεσμικής του θέσης- αλλά είναι γνωστό στο παρασκήνιο.

Οι σχέσεις τους βέβαια έχουν διαταραχθεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη φιλία τους. Μία φιλία που κρατάει από τα χρόνια της ΔΑΠ όταν ο ένας ήταν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο άλλος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τότε που βρίσκονταν σε ανοιχτή κόντρα με τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας και τότε πρόεδρο της "γαλάζιας" νεολαίας, Γιώργο Παπανικολάου. Ο Πειραιώτης Κώστας Κατσαφάδος μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΟΝΝΕΔ το 2010 αναλαμβάνοντας μετά τη θέση του αντιπροέδρου με τον γραμματέα της ΝΔ στη θέση του προέδρου.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...