Όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ολοκληρώσει το ρόστερ του και έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα από την Δευτέρα το πραγματοποίησε. Η αποδέσμευση του Καββαδά έφερε στο προσκήνιο την παραμονή ως τρίτου σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συμπληρώνει την εξάδα των ξένων του για τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του «τεσσαριού» λοιπόν πηγαίνει στην... άκρη, αφού απόφαση των Πειραιωτών είναι οι Αγραβάνης και Παπαπέτρου να στηριχθούν και να πλαισιώσουν τον Πριντεζη στο «4».

Ο Κένι Γκάμπριελ, έχει εδώ και μια εβδομάδα δεχτεί κρούση από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και μέσα στις επόμενες ημέρες (μπορεί και σήμερα) οφείλει να απαντήσει. Εννοείται πως δεν θα περιμένει αιώνια τον Ολυμπιακό, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως έκλεισαν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Η λογική λέει πως σε μια τεράστια σεζόν που έρχεται, θα έχουν στην άκρη του μυαλού τους να κάνουν κάποια κίνηση, όμως προς το παρόν οι έξι ξένοι του Θρύλου θα είναι οι Χάκετ, Λοτζέσκι, Γκριν, Μπιρτς, Γιανγκ και Μιλουτίνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση δεν είναι μονάχα του Σφαιρόπουλου αλλά όλου του Ολυμπιακού...