Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (21:00, Live από το gavros.gr) με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου και αυτή θα είναι η τελευταία φιλική αναμέτρηση για τους παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ πριν από τον πρώτο προκριματικό αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Χάποελ Μπέερ Σεβά.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του πριν από τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς, αλλά θα μπορέσει να κάνει και όποιες δοκιμές θελήσει.

Αυτό θα είναι το 6ο και τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών πριν από τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, με τα 5 προηγούμενα να έχουν διεξαχθεί στην Αυστρία (τα 2) και στο Βέλγιο (τα 3).

Εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, έμειναν οι Άλαν Πουλίδο, Τσόρι Ντομίνγκες, Παναγιώτης Ρέτσος, Ομάρ Ελαμπντελαουί αλλά και ο Μανουέλ Ντα Κόστα που ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του, με τον Ίβηρα προπονητή να τον προφυλάσσει.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε για το φιλικό κόντρα στους Περιστεριώτες ήταν η εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ