Κοντά σε μία πάρα πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Ερικ Γκριν. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν την οικονομική υπέρβαση και πλέον απομένουν τα τυπικά, προκειμένου ο 25άχρονος γκαρντ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Αμερικανός ήταν ο πρωταρχικός στόχος του Θρύλου, ο οποίος δεν άφησε τις άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να μπουν στο… κυνήγι του. Οι πρωταθλητές έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα και πλέον οι κόποι τους αμείβονται με την απόκτησή του.

Είναι αναμφίβολα μια τεράστια μεταγραφή, η οποία ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές ανέβασαν στα ύψη την προσφορά τους και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους. Ο Αμερικανός έρχεται στον Θρύλο για να συνθέσει ένα «φονικό» δίδυμο με τον Βασίλη Σπανούλη και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμα περισσότερους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Θα υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων (1+1), με τους Πειραιώτες να έχουν το δικαίωμα της ανανέωσης τους, ενώ ο παίκτης θα έχει NBA out για το καλοκαίρι του 2017.