Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, στηρίζει τα Βίκος Street Relays παίρνει σκυτάλη, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και στέλνει το μήνυμα συνεργασίας και φιλίας προς πάσα κατεύθυνση.

Για τη συμμετοχή του Συλλόγου στα Street Relays του Πειραιά ο κ. Χούμας επεσήμανε ότι “είναι το καλύτερο σημείο μέσα στον Πειραιά για να γίνει ο αγώνας. Δίπλα στη θάλασσα, δίπλα στα κότερα, νιώθεις τη θάλασσα. Είναι ωραιότατο το σημείο. Και πέρσι είχαμε βοηθήσει και εθελοντικά και με συμμετοχές, φέτος θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τον Σύλλογό μας”.

Μέσα και από τη συμμετοχή τους στα Street Relays ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά επιδιώκει να συμβάλλει στην ένταξη όλο και περισσότερων πολιτών στον αθλητισμό. “Είναι χαρά μας που σε κάθε αγώνα μας βλέπουμε να γράφονται νέα μέλη. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε τον κόσμο από το σπίτι ή τις καφετέριες και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ευεργέτημα μεγάλο στον άνθρωπο και μέσα από τη βοήθεια που προσφέρουμε σαν Σύλλογος, θέλουμε να ακουστεί σε όλο τον Πειραιά ότι υπάρχει αυτός ο Σύλλογος και δημιουργεί”, κατέληξε ο κ. Χούμας.