Όταν λέμε η ομορφότερη το εννοούμε, γιατί έχει κομοί «ζουμερό» που σε κάθε στιγμή το δείχνει στο instagram, και όταν είναι πίσω από την μπάρα αναστατώνονται μέχρι και τα μπουκάλια. Αν σου πιάσει την κουβέντα έλιωσες.

Η Μαρία Καζαριάν είναι από την Μακεδονία που είναι φυτώριο όμορφων γυναικών. Αν όμως θέλουμε να εστιάσουμε περισσότερο, θα πρέπει να αναφέρουμε την μαγεμένη Ασπροβάλτα.

Αυτό το γραφικό μέρος μοιάζει πολύ με το γαλατικό χωρίο, αλλά εκεί (περιέργως πως) έχουν θητεύσει τα πιο όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια που εξελήφθησαν σε απίστευτα μοντέλα με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, όπως η Ίνα Παλαμά, μετέπειτα Playmate και βεβαίως στο εξωτερικό όπως η Νάντια Σερλίδου, το κορίτσι της εξέδρας του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, που εξελίχθηκε σε πανέμορφο μοντέλο της παγκόσμια πασαρέλας..

Έτσι, η Μαρία Καζαριάν έχει κάτι επάνω της που την κάνει να ξεχωρίζει, η τσακπινιά στην ματιά της, το χυμώδεις κορμί της, που η μελαχρινή θεά ξέρει να προβάλει τα προσόντα της στους λογαριασμούς της στα social media.