Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν όπως πάντα σε υψηλούς ρυθμούς.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δουλεύουν σκληρά προκειμένου να βελτιώνονται συνεχώς όλο και περισσότερο, ούτως ώστε να πετύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω των προκριματικών του Euro 2016, βοηθάει την ομάδα να βελτιώσει κι άλλο την ήδη εξαιρετική της αγωνιστική εικόνα, αλλά και να επιστρέψουν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Σιόβα και Φελίπε Πάρντο, μιας και αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Όσον αφορά τώρα τον Φελίπε Πάρντο, ο ακραίος του Θρύλου στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας, να κάνουν λόγο πως ο Κολομβιανός θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για δύο σημαντικότατους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου, έχουν δείξει πως προσφέρουν πολύ στο παιχνίδι της ομάδας, όντας από τους βασικούς συντελεστές των νικών που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι».