Την έλλειψη αθλητικών υποδομών στον Πειραιά, επισήμανε στη συνέντευξη τύπου για τους αγώνες σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays», ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Μάλιστα τόνισε πως για το λόγο αυτό, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, έχει έδρα τη Γλυφάδα!

Αναλυτικά, ο κ. Μώραλης τόνισε:

«Ο Πειραιάς δυστυχώς στερείται κλειστών εγκαταστάσεων που να μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες και με στεναχωρεί το ότι ο Ολυμπιακός κάνει μια νέα προσπάθεια, δημιούργησε ομάδα μπάσκετ γυναικών και η ομάδα αυτή έχει έδρα τη Γλυφάδα. Και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις άλλες ομάδες της πόλης μας. Ο Πειραιάς είναι ο πιο αδικημένος Δήμος σε σχέση με την έκτασή του, την αθλητική του ιστορία, το παρόν και το μέλλον του σε σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν. Αυτό αφορά και τη Δημοτική Αρχή, αλλά και την κεντρική διοίκηση, το κράτος, που πρέπει να δει αυτό το θέμα.

Έχω σκεφτεί και έχω προτείνει  προς τον Ο.Π.Α.Ν. να δημιουργήσει μια ομάδα διακεκριμένων αθλητών, ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών, οι οποίοι θα είναι δίπλα στον Οργανισμό, θα προτείνει και θα συμβουλεύει έτσι ώστε να ενισχυθεί ο αθλητισμός, κάτι που είναι βασική επιδίωξή μας. Περιμένουμε λοιπόν και από εσάς προτάσεις, καθώς ο ΟΠΑΝ που έχει στη δικαιοδοσία του τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό στον Πειραιά, έχει μόνο οκτώ άτομα προσωπικό».