Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε χθες με καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην οδό Σωτήρος Διός, προκειμένου να τους ενημερώσει και να ακούσει την άποψή τους, για την ανάπλαση που θα υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή στην οδό Σωτήρος Διός.

Ο κ. Μώραλης, τόνισε πως στόχος της ανάπλασης, είναι η τόνωση της αγοραστικής κίνησης και η αισθητική αναβάθμιση του πιο εμπορικού σημείου της πόλης και επιθυμία είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του Δημάρχου Πειραιά και των καταστηματαρχών, με τον κ. Μώραλη να τονίζει πως θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις τους, με δεδομένη την αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και

των καταστηματαρχών, έτσι ώστε να κυλήσουν ομαλά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στη Σωτήρος Διός.

Η ανάπλαση θα είναι ολική και περιλαμβάνει νέο δάπεδο, νέο φωτισμό, παγκάκια, νέες μπάρες, αναπλάσεις πρασίνου, αντικατάσταση ηλεκτρολογικού δικτύου, υδραυλικές εργασίες και υπογειοποιημένους κάδους.

Την ερχόμενη εβδομάδα, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικότερα τις λεπτομέρειες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δόμησης & Γ.Σ.Π. και Αρχιτεκτονικού & Λ.Τ.Ε. κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας και Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς και ο Διευθυντής Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέας Κουτσοδόντης.