«Μη σταματάς», είναι το σύνθημα του Θρύλου για τα διαρκείας, «δεν σταματώ» απαντάει με πράξεις ο κόσμος της ομάδας.

Σήμερα Δευτέρα, προτελευταία ημέρα που έχουν δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας, είναι πολύ έντονη η κινητοποίηση του κόσμου. Από τις 10.00 που άνοιξε τις πύλες της η αίθουσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αρκετός κόσμος έχει βρεθεί εκεί προκειμένου να ανανεώσει το διαρκείας του.

Μέχρι και προχθές, Σάββατο, είχαν ανανεώσει 8.000 περυσινοί κάτοχοι και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς προς υψηλότερο νούμερο λαβαίνοντας κανείς υπόψιν την αυξημένη σημερινή κίνηση. Εξάλλου, δεν είναι μόνο όσοι πάνε στο Καραϊσκάκη αλλά και εκείνοι που τηλεφωνούν (στο τηλέφωνο 210 48 00 920 και ώρες 10.00 με 17.00) για να ανανεώσουν αλλά και όσοι επιλέγουν το διαδίκτυο μπαίνοντας στο www.olympiacos.org. 
 
Αύριο Τρίτη (18.00) τελειώνει η διορία ανανέωσης για τους παλιούς κατόχους και κατά πως φαίνεται όσοι δεν βρήκαν ευκαιρία νωρίτερα να ανανεώσουν το διαρκείας τους σπεύδουν να το κάνουν σήμερα.

Όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη καλό θα είναι να το κάνουν μέχρι και αύριο αφού δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση για τους παλιούς κατόχους.

Από Πέμπτη θα μπορούν να αγοράζουν το διαρκείας τους και νέοι κάτοχοι οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά εδώ και μέρες προκειμένου να «ανοίξει» και γι' αυτούς η σχετική διαδικασία.