Σε μια επεισοδιακή και μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, ψηφίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος Κανονισμός Κυκλοφοριακού, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Δημοτικής Αρχής, θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από τον Αύγουστο.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις, στις οποίες πρωτοστάτησαν το Δ.Σ. και μέλη του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου νέος Κανονισμός υπερψηφίστηκε, συγκεντρώνοντας τους ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για την συνεδρίαση στο porosnews.gr

Στην χθεσινή συνεδρίαση το Porosnews.gr έδωσε για πρώτη φορά, τη δυνατότητα στους αναγνώστες του, να την παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση.

Τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης παρακολούθησαν 600 περίπου αναγνώστες μας.

Δυστυχώς, ένα αξεπέραστο, όπως αποδείχθηκε- πρόβλημα, δεν μας επέτρεψε να σας μεταφέρουμε με την επιθυμητή ποιότητα ήχου, την συζήτηση της συνεδρίασης.

Κατανοούμε πως το κλίμα οχλαγωγίας που επικράτησε, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε όσους προσπαθούσαν να ακούσουν τις τοποθετήσεις.

To Porosnews.gr δεσμεύεται ότι θα επιλύσει όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, μέχρι το επόμενο Δ.Σ. με στόχο την άρτια αναμετάδοση των συνεδριάσεων.

Το Porosnews.gr  θα σας μεταφέρει LIVE  όλες τις συνεδριάσεις των Δ.Σ. από εδώ και στο εξής, και γιατί όχι και άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο κτήριο Συγγρού.