Τελικά οι γκάφες του φαιδρού διδύμου που είδαμε να συνθέτουν τις τελευταίες ημέρες ο τηλεδικαστής Θωμαϊδης (γνωστός πλέον και ως «λαγός», μετά την αγωνιώδη προσπάθειά του να ξεφύγει από τις Αρχές κρυπτόμενος στα λαγούμια του ΣΚΑΪ) και ο παλαίμαχος «Δημοσιογράφος», Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δεν έχουν τέλος. 

Το χειρότερο μάλιστα γι' αυτούς είναι πως δεν μαθαίνουν από τις ξεφτίλες που διαδέχονται η μία την άλλη, ή μάλλον δεν… θέλουν να μάθουν, αφού προέχει η -με κάθε κόστος- υλοποίηση των δημοσιογραφικών συμβολαίων που έχουν κληθεί να φέρουν εις πέρας. Αφού ο Μάκης της Ζούγκλας (ξέρετε, αυτός που ζητούσε 3-4 εκατομμύρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα… «σκατοκάναλο» όπως έλεγε σε μεταξύ τους συνομιλία το 2012), μπέρδεψε… φωνές, λανσάροντας για την φωνή του Γιάννη Κουρτάκη την αντίστοιχη ενός υψηλόβαθμου στελέχους πολύ γνωστού Ομίλου της χώρας, ήρθε η σειρά του Κυριάκου να κάνει το… θαύμα του. Αυτός, δε, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αφού δεν μπέρδεψε φωνές αλλά… πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του sport-fm που αντικαθιστούσε την δική του, αφού ο ίδιος παραμένει στα λαγούμια που σας λέγαμε, έκανε λόγο για άνθρωπο της ασφαλείας του κ. Μαρινάκη που δήθεν συνόδευσε την εισαγγελέα στο κτίριο του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, τον… ονομάτισε κιόλας ως Βαγγέλη Κρασιανάκη (ούτε αυτό είναι σωστό), λέγοντας ότι φορούσε μια κόκκινη μπλούζα. Μόνο που η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στους γνωστούς ιστότοπους που ελέγχονται από την πλευρά Αλαφούζου, απεικόνιζε άλλον άνθρωπο, γεγονός που έρχεται να προστεθεί στα διαδοχικά αυτογκόλ των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Στα σοβαρά τώρα. Το σύστημα το οποίο εξυπηρετούν οι Τριανταφυλλόπουλου και οι Θωμαϊδηδες έγινε γίνει πιο σκοτεινό και επικίνδυνο από ποτέ, αφού έφθασαν στο σημείο να στοχοποιούν άνευ λόγου και αιτίας εν ενεργεία αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Το γεγονός αυτό, καταδεικνύει ξεκάθαρα πως τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους δεν έχουν κανένα φραγμό προκειμένου να εξυπηρετηθεί η προπαγάνδα τους. Πλέον, οι αρμόδιοι οφείλουν να παρέμβουν άμεσα, αφού το πράγμα ξεφεύγει σε όλα τα επίπεδα. Όσο τέτοιοι τύποι αφήνονται να ενεργούν ασύστολα και να αγνοούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, τόσο πιο… ανεξέλεγκτοι και αδίστακτοι θα γίνονται. Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του.