Σύλληψη του λασπολόγου του ΣΚΑΪ Κυριάκου Θωμαΐδη επιχείρησαν οι εισαγγελικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας, αλλά αυτός εξαφανίστηκε για να την αποφύγει.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής «Η Δική του ΣΚΑΪ» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρουσίασε έγγραφο υλικό από δικογραφίες, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση από το Εφετείο Πειραιά που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο συμφωνα με την οποία απαγορεύεται η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση νομικών εγγράφων, ενώ παραλληλα ειχε επιδικάσει καταβολή αποζημίωσης προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε μήνυση και στο πλαίσιο αυτό, τέσσερις αστυνομικοί μετέβησαν στον ΣΚΑΪ για να συλλάβουν τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Εκεί εντόπισαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να κατευθύνεται μέσα στο κτίριο, όμως ο ίδιος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Αστυνομικών, καθώς δεν είχε παραστεί Εισαγγελέας.

Στη συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας κάλεσαν την εισαγγελέα Ανδρονίκη Μανιουδάκη να έρθει με ένταλμα σύλληψης. Αυτή όμως δήλωσε κώλυμα καθώς είπε πως τράκαρε με το αυτοκίνητό της.

Μετά από ολιγωρία μίας ώρας από τις αρχές, κλήθηκε τελικά η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας κα. Γκαμηλιέρη η οποία έφτασε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε επίπληξη στους άνδρες της αστυνομίας γιατί δεν συνέλαβαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη όταν τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια η Αντιεισαγγελέας μπήκε με το ένταλμα σύλληψης στους χώρους του καναλιού για να βρει και να συλλάβει τον δημοσιογράφο. Ωστόσο μετά από αναζήτηση σε όλους τους χώρους δεν τον εντόπισε και αποχώρησε.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ είχε μπει στο κτίριο νωρίτερα, όταν έφτασε η Αντιεισαγγελέας, είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη.