Άνετο πέρασμα των Νέων του Ολυμπιακού στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου, παίζοντας "ντόρτια" τον ΠΑΟΚ και επικρατώντας 4-0!


 
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνέχισε το αήττητο σερί και παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία! Κατά διαστήματα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου με τον Ολυμπιακό να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο και μετά το 2ο γκολ, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και ήταν καταιγιστικοί. 
 
Το 1ο γκολ για την ομάδα τους Πειραιώτες πέτυχε με πλασέ ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης στο 41’, ενώ το 0-2 σημείωσε με κεφαλιά στο 66’ ο Κωνσταντίνος Πλέγας. Με την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός αύξανε την πίεση και στο 76’ ο Θανάσης Ανδρούτσος, παίζοντας έξυπνα, απέσπασε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3.
 
Το "κερασάκι στην τούρτα" σημειώθηκε στο 83’ με πλασέ, μετά από ωραία ντρίμπλα σε αντίπαλο, από τον Γιάννη Βάρκα, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 76’, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη του έφτασε τις 5 στη διοργάνωση σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ παράλληλα διατήρησε το μηδέν στην άμυνα! Η ομάδα του Πειραιά έχει σημειώσει 21 γκολ σε 5 παιχνίδια και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα! 


 
Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε αρκετά γκολ, αλλά στόχος μας ήταν και παραμένει μέσα από τα παιχνίδια τα παιδιά να βελτιώνονται ατομικά και ν’ ανεβαίνει η ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε πολύ δουλειά. Η ομάδα είναι αήττητη δεν έχει δεχτεί γκολ στο Πρωτάθλημα και αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά. Στις ομάδες πρέπει να προσπαθείς κάθε ημέρα για το καλύτερο". 
 
Ο εκ των σκόρερ της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Πλέγας, δήλωσε: "Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και κερδίσαμε δίκαια. Μας είχε πειράξει που δεν πήραμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο, αλλά όπως έχουμε πει βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι συγκεντρωθήκαμε στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να παίζεις δυο δυνατά παιχνίδια μέσα σε πέντε ημέρες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και τις λύσεις να ανταπεξέλθει με επιτυχία. Συνεχίζουμε την δουλειά μας". 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 
 
ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Δεληγιαννιδης (70' Μπατάεφ), Κάκκο (56' Δημητριάδης), Συράκος, Πατράλης, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος (56' Ρανγκέλοφ), Τσιαμπάζης, Παντεκίδης
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης (87’ Δερμιτζάκης), Πλέγας, Ανδρούτσος (78’ Βάρκας), Λάτσι (81’ Κουγιός), Τσιμίκας.