Ποιο είναι το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη με την σέξι εμφάνιση στην κρυφή κάμερα; Δείτε τι μας αποκαλύπτει η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο instagram που είναι πολύ αποκαλυπτικός για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τον εσωτερικό της κόσμο. Δείτε τη

Ο λόγος για την 21χρονη Μικαέλα Ιωνά σπουδάζει στο ΤΕΙ Πειραιά, που είναι πόλη της και ξεκίνησε στον χώρο του modeling στην εκπομπή «Mega με Μία» και μετά συνέχισε στο «Καλημερούδια» του ΜEGA.

Η αλήθεια είναι ότι την προσέξαμε καλύτερα φέτος, αφού η κάμερα που την κοιτάξει από πάνω.. αναδεικνύει το υπέροχο μπούστο της, μέσα από την συνεργασία της στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.. στην ενότητα, «κρυφή κάμερα».

Έτσι, η Μικαέλα Ιωνά σιγά-σιγά και με σταθερά βήματα σκαρφαλώνει άξια στον ανταγωνιστικό χώρο της ελληνικής show biz με το σπαθί της, και με διαφορά στήθους, αφού τα καταφέρνει μια χαρά γιατί είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, γιατί η χυμώδης εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Το όνομα της Μικαέλας Ιωνά συζητήθηκε έντονα έπειτα από τη συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του Νίκου Οικονομόπουλου, «Για χίλιους λόγους». Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήξερα ότι μπορεί να ακουστεί το οτιδήποτε από το ξεκίνημα μου.