Είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, προσέφερε η εταιρεία καλλυντικών  «Oriflame»  για τα παιδιά που αθλούνται στο Δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Δήμο Πειραιά.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννης Μελάς, υποδέχθηκε χθες στο Δημαρχείο Πειραιά  μαζί με τον Γενικό  Γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τα στελέχη της «Oriflame» κα Βαλεντίνη Κυριακίδου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  και την κα Έλενα Αλεξοπούλου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης Πωλήσεων Πειραιά, όπου και παρέδωσαν μεγάλο αριθμό προϊόντων.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

«Στο πλαίσιο προώθησης και συνεργασίας της «Oriflame»  με τον Δήμο Πειραιά σε διάφορες εκδηλώσεις, η γνωστή εταιρεία, προσέφερε μεγάλη ποσότητα προϊόντων προσωπικής φροντίδας, για τα παιδιά που αθλούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Oriflame για την προσφορά της.  Ως Δήμος Πειραιά, επικροτούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνέργειες ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι».  

Ο  Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Ομοσπονδιακός Προπονητής Κολύμβησης κ. Νίκος Γέμελος,  επισήμανε:

«Εκ μέρους του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία «Oriflame», για την προσφορά των προϊόντων στα παιδιά που αθλούνται στο Δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία όσο ποτέ. Ελπίζω ότι η ενέργεια της «Oriflame», θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες παρόμοιες προσφορές όχι μόνο στον Ο.Π.Α.Ν. αλλά και στον Δήμο γενικότερα».

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της  «Oriflame»  κα Βαλεντίνη Κυριακίδου, τόνισε:

«Στην Oriflame, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά και το καλύτερο μέλλον τους. Είμαστε χαρούμενοι που, μέσα από αυτή τη συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, μπορούμε να συμβάλουμε στην καλύτερη αθλητική οργάνωση του δημοτικού κολυμβητηρίου Πειραιά, προσφέροντας είδη καθημερινής υγιεινής. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της πολιτιστικής και γενικότερης ανάπτυξης των νέων μας και εμείς είμαστε κοντά τους».