Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»,  θα προσφέρει σε 330 παιδιά τα οποία είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα της ΚΟ.Δ.Ε.Π., υποδήματα TOMS, μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.

 

Τα παιδιά που επελέγησαν με βάση κοινωνικά κριτήρια, θα παραλάβουν τα υποδήματα την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

 

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για την ευαισθησία που επιδεικνύει, μεσολαβώντας έτσι ώστε  παιδιά που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, να προμηθευθούν υποδήματα δωρεάν. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στην εταιρεία TOMS, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη, προσέφερε τα προϊόντα της, αναδεικνύοντας την αξία των συνεργειών μεταξύ Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιωτικών εταιρειών. Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να καλέσω φορείς, συλλόγους καθώς και ιδιώτες να συμβάλουν με δωρεές και χορηγίες στο σημαντικό έργο που επιτελείται στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. που έχει ως στόχο την υποστήριξη των  άπορων συμπολιτών μας».