Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στον Τινάνειο Κήπο, η οποία άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 28 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου.

 

Εκατοντάδες πολίτες από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, επισκέπτονται τον Τινάνειο Κήπο και επιλέγουν τα φυτά και τα λουλούδια της αρεσκείας τους.

 

Την έκθεση, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη του Πειραιά, οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

 

Η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, λειτουργεί καθημερινά από 9:30  έως 21:00.

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, δήλωσε׃

«Η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, τις τέσσερεις πρώτες ημέρες λειτουργίας της έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλούς δημότες αλλά και επισκέπτες της πόλης μας. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί διαπιστώνω ότι ο κόσμος αγκαλιάζει πρωτοβουλίες που αποπνέουν αισιοδοξία, χρώματα, αρώματα. 

Η Ανθοκομική  Έκθεση αποτελεί θεσμό για τον Πειραιά και στόχος μας είναι κάθε χρόνο να  βελτιωνόμαστε και η έκθεση να γίνεται ακόμα καλύτερη, με περισσότερα περίπτερα και με μεγαλύτερη ποικιλία από λουλούδια και φυτά. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στον Τινάνειο Κήπο, να περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης και να επιλέξει τα λουλούδια της αρεσκείας του».