Χαρούμενος με τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε πως πίστευε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ξέρει την αξία της ομάδας.

«Προφανώς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεν είχαμε νικήσει ποτέ στην Αγγλία, πρέπει να πιστέψεις στις δυνάμεις σου, να τρέξεις πολύ και να δείξεις τι μπορείς να κάνεις.

Τα καταφέραμε, μπήκαμε με αποφασιστικότητα, βάλαμε πρώτοι γκολ και πιστέψαμε στον εαυτό μας. Υποφέραμε πολύ, αλλά οι παίκτες άξιζαν αυτή τη νίκη, γιατί πάλεψαν πολύ για να την κατακτήσουν.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο τα λεπτά που μπήκαν τα γκολ, αλλά και η γρήγορη αντίδραση της ομάδας μας. Το κλειδί ήταν η κατοχή της μπάλας, έτρεξαν πολύ οι παίκτες, πίστεψαν στον εαυτό τους. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο, σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως το πιστεύαμε, ξέραμε την αξία μας και το κάναμε μέχρι τελευταίο λεπτό. Ήταν το πιο σημαντικό που μπορούσαμε να δείξουμε», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Σίλβα; «Η ομάδα ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αν η ομάδα παίζει ομαδικά, τότε όλη η ομάδα αξίζει το αποτέλεσμα. Ο κάθε παίκτης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, αλλά η ομάδα έκανε τη διαφορά. Μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος και τον ευχαριστούμε».