Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κερατσινίου, διοργανώνει τον 1ο Μαθητικό & Παιδικό αγώνα δρόμου (από 4η Δημοτικού έως 3η Γυμνασίου).

Ώρα συγκέντρωσης στη πλατεία Κύπρου είναι 9:30 πμ για τους μαθητές των τάξεων 4ης και 5ης Δημοτικού και 10.00 πμ για τους μαθητές των τάξεων 6ης Δημοτικού και των Γυμνασίων. (Θα υπάρχει κιόσκι για πληροφορίες και ενημέρωση προς τους μαθητές). Η έναρξη και ο τερματισμός είναι στην Πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο) στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα του Ενός (1) χιλιομέτρου και μετά την ολοκλήρωση του θα δοθεί η εκκίνηση των Δύο (2) χιλιομέτρων.

Μετά το τερματισμό θα υπάρξει η βράβευση των κατηγοριών σε αγόρια – κορίτσια και η βράβευση του Σχολείου με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Η διαδρομή του Μαθητικού Δρόμου θα είναι από τη πλατεία Κύπρου κατηφορίζοντας την Ελευθερίου Βενιζέλου , στρίβοντας δεξιά στην Λεωφόρος Δημοκρατίας όπου οι μαθητές θα τη διασχίζουν μέχρι τη διασταύρωση της Κωνσταντινουπόλεως και επιστροφή για το δρόμο του Ενός χιλιομέτρου και μέχρι τη διασταύρωση της Ακτής Ιωνίας και επιστροφή για το δρόμο των 2.5 χιλιομέτρων.

Ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής και χαράς! Συμμετέχουμε όλοι – Αθλούμαστε όλοι – Μπορούμε όλοι! Πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού, τηλ. 213-2074-678 Τμήμα Παιδείας: τηλ. 213-2074-681.