Στους ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Μάρκο Σίλβα κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (3/5), επισημαίνοντας πως πρέπει να δώσουν τα πάντα και να είναι αποφασισμένοι κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας και να τελειώσουν την σεζόν με νταμπλ. Γι' αυτό, τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις.

"Έχει μείνει ένα παιχνίδι, ο τελικός του Κυπέλλου, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και όλοι θέλουμε πολύ και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε και αυτό το τρόπαιο, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά", ανέφερε αρχικά σύμφωνα με το "Goal" ο 38χρονος τεχνικός, για να συνεχίσει:

"Θέλω να είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες για να προετοιμαστούμε καλά και θέλω να δίνετε και το 100% και στις προπονήσεις. Είμαστε οι πρωταθλητές και πρέπει να το δείξουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να κάνουμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις".