"Η συμφωνία θα κλείσει ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας λόγω των διαφωνιών στο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε εκλογές" είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπη του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Βασίλης Λεβέντης. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με σημαία ότι ο ίδιος θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ ενώ όλοι οι άλλοι αποτελούν κίνδυνο 

Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό είπε ότι το νομοσχέδιο κατεδαφίζει το σύμπαν ενώ ερωτηθείς για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές αν γίνουν είπε πως θα είναι η ΝΔ παρά τα προβλήματα που έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είπε επίσης πως και σε αυτή την περίπτωση ο Τσίπρας θα κάνει το σάλτο μορτάλε.

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε επίσης πως ακόμα και όταν του πρότειναν υπουργεία, δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι όταν διεθνοποιείς τον διαγωνισμό έρχονται όλοι ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να θεσπιστούν σκληροί κανόνες μέσω του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Κλεινοντας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως αν γίνουν εκλογές θα βρεθούν εκτός βουλής Ποτάμι, ΑΝΕΛ και ενδεχόμενως και το ΠΑΣΟΚ που κινείται κοντά στο 3%.