Αφού «γέμισαν τις μπαταρίες τους», εκμεταλλευόμενοι το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στο Ρέντη, όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Από τις προπονήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας φάνηκε το πάθος και η διάθεση των πρωταθλητών Ελλάδας για το παιχνίδι που θα κρίνει τον δεύτερο μεγάλο στόχο της περιόδου. Ολοι τους είναι παθιασμένοι και αποφασισμένοι για το νταμπλ.

Αυτό κάνει τον Μάρκο Σίλβα να …τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, όχι μόνο για μία θέση στο βασικό σχήμα, αλλά και για την 18αδα που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν έχει ανοίξει τα …χαρτιά του για την ενδεκάδα και βάσει αυτών που μας έχει δείξει τους προηγούμενους μήνες, δεν πρόκειται να το κάνει ούτε τις επόμενες ημέρες. Βεβαίως, ο κορμός της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Καπίνο, που θεωρείται ο βασικός στο κύπελλο, αναμένεται να είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Ομάρ και Μαζουακού στα δύο άκρα της άμυνας, ο Ντα Κόστα με έναν εκ των Μποτία (έχει προβάδισμα) και Σιόβα τα δύο στόπερ. Ο Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ιντέγε δεν «ξεκουμπώνουν» από το αρχικό σχήμα ενώ οι Καμπιάσο, Κασάμι, Ζντιέλαρ θα δώσουν «μάχη» για την δεύτερη θέση στα κεντρικά χαφ και οι Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Τσόρι και Πάρντο για τις δύο θέσεις των ακραίων επιθετικών.