Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης του Μεγάλου Σαββάτου (16:00) κόντρα στην Σπαντάου στο Παπαστράτειο για την 9η αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Six και βρίσκονται στην 1η θέση του Α' Ομίλου, θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να βρεθούν απευθείας στον ημιτελικό της τελικής φάσης της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (2-4/6). Ο δρόμος για την κορυφή περνάει από τον Πειραιά αφού τόσο το παιχνίδι με την Σπαντάου όσο και αυτό με την δεύτερη της κατάταξης Έγκερ, θα πραγματοποιηθούν στο «Π. Καπαγέρωφ». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των πολιστών.

 

Βλάχος: «Να ευχαριστήσουμε τους πιστούς φίλους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: « Με τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ομίλου να τα έχουμε στην έδρα μας, θέλουμε πλέον να κατακτήσουμε την πρώτη και προνόμιουχο  θέση. Νίκη και μόνο νίκη με την Σπαντάου, την ομάδα που μας ανάγκασε στον πρώτο γυρο του ομίλου να κάνουμε  το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων χρόνων. Ο σοβαρός, πειθαρχημενος και φιλόδοξος Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει το Μεγάλο Σάββατο και θα ευχαριστήσει τους πιστούς του φίλους που θα έρθουν αυτή τη γιορτινη μέρα να πετύχουμε μαζί ακόμη μια μεγάλη Ευρωπαϊκή νίκη».

 

Φουντούλης: «Αποφασισμένοι για τη νίκη»

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε πλέον κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου και χρειαζόμαστε τα δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Στο παιχνίδι στη Γερμανία δεν είχαμε καλή απόδοση και η Σπαντάου έδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη που θα κάνεις και αν την υποτιμήσεις θα έχεις πρόβλημα. Οπότε είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη το Σάββατο ούτως ώστε να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας»