Ο Θρύλος έκανε το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 15 βαθμούς κάνοντας το απόλυτο, ενώ παράλληλα με τη νίκη του έφτασε τις 200 συνολικά στο νέο Καραϊσκάκη σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα «τελείωσαν» ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε ένα… εκρηκτικό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες με σβηστές τις… μηχανές πέτυχαν ακόμα δύο γκολ κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στους Ηπειρώτες. Ο Κασάμι στο 31’ άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό αργότερα (32’) ο Φορτούνης διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών. Ο Μποτία στο 42’ με κεφαλιά έγραψε το 3-0 κι αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα κατέβασαν «στροφές» αλλά είχαν και πάλι την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 52’ ο Τζημόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα πριν την πάρει ο Φορτούνης και την στείλει στα δίχτυα του Βελλίδη, πέτυχε αυτογκόλ και έτσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 72’ ο Τζίμι Ντουρμάζ ευστόχησε από τα 11 μέτρα μετά το κερδισμένο πέναλτι του Μαζουακού, για το 5-0. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Πετράκη ήταν να μειώσουν σε 5-1 στο 86΄με τον Λίλα