Πασχαλινά εδέσματα και τρόφιμα θα προσφέρει ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, σε μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης καθώς και σε αδύναμους οικονομικά δημότες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
 
Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, θα επισκεφθούν αύριο Μ. Παρασκευή,  τα Δ1 και Δ2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, όπου θα προσφέρουν στα μέλη πασχαλινά γλυκά.
 
Στη συνέχεια, θα διανείμουν τα απαραίτητα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι, σε δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.
 
Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, δήλωσε: «Οι Δημοτικές Κοινότητες οφείλουν από την πλευρά τους να συνεισφέρουν στους δημότες, αναλαμβάνοντας παράλληλα πρωτοβουλίες που κινούνται στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.  Εν όψει του Πάσχα, θα προσφέρουμε γλυκά στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της Κοινότητάς μας καθώς και τρόφιμα σε συμπολίτες μας που γνωρίζουμε ότι περνούν δύσκολα. Θέλουμε να ενισχύσουμε τις Άγιες αυτές Ημέρες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Να μοιράσουμε πολλά χαμόγελα.  Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα».