Ο Δήμος Πειραιά, προσφέρει διατακτικές τροφίμων σε 1.139 οικονομικά αδύναμους  δημότες και κατοίκους εν όψει του Πάσχα, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.
 
Η πρώτη διανομή των διατακτικών στους δικαιούχους, πραγματοποιήθηκε χθες Μ. Τετάρτη στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα και θα ολοκληρωθεί σήμερα Μ. Πέμπτη στις 12:30 μ.μ.
 
Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες οι σκέψεις μας είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κρίση. Ο Δήμος μας με τις κοινωνικές υπηρεσίες δίνει μάχη 360 ημέρες τον χρόνο, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας. Όμως τα προβλήματα είναι τεράστια. Η Ελληνική πολιτεία αδυνατεί να κτίσει ακόμα ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας και κατά συνέπεια χρειαζόμαστε δίπλα μας ολόκληρη την πειραϊκή κοινωνία και όχι μόνο. Φέτος, μαζί με τις διατακτικές μας, δίνουμε και τα πακέτα προσφοράς από την PEPSICO. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία για την προσφορά της, με την οποία ξεκινά ένα ετήσιο πρόγραμμα βοηθείας με προϊόντα της εταιρείας, προς όλους όσους έχουν ανάγκη. Επίσης, αυτό το Πάσχα, έχουμε και μια άλλη θετική είδηση, αφού ξεκινά επιτέλους και η πρώτη διανομή τροφίμων από το μεγάλο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας, το ΤΕΒΑ. Για όλους εμάς, που δίνουμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα, αυτές οι ειδήσεις είναι και οι καλύτερες ευχές που μπορούμε να δώσουμε. Χρόνια πολλά. Καλή Ανάσταση»!