Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε και τυπικά ο Ολυμπιακός, καθώς ο ΠΑΟΚ λάκισε και δεν κατέβηκε ποτέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πούλησε φθηνό οπαδιλικί στον κόσμο του συλλόγου και αποφάσισε να μην παραταχθεί η ομάδα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Ετσι, ο διαιτητής Καλογερόπουλος σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και κατοχύρωσε τον αγώνα με 3-0 στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα της Μέγάλης Τετάρτης σφράγισαν και τυπικά το εισιτήριό τους για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Ολυμπιακός θα διαλύσει το ΑΕΚάκι του Μελισσανίδη και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ.

 

«Δεν ασχολούμαστε με τον κλόουν»

Θέση για την επίσημη τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια, από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» δεν ασχολούνται και επανέλαβαν αυτό που υποστήριζαν και μετά τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα.

«Το έχουμε πει και το ξαναλέμε ότι δεν ασχολούμαστε με τον κλόουν», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μικραίνει διαρκώς την ομάδα του και το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι θεωρούν μεγάλη... μαγκιά το ότι δεν κατέβηκαν στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό...