Την ομάδα της καρδιάς του αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε ερώτηση που του έγινε για τη στενή σχέση του με τη Θεσσαλονίκη, στην οποία το κόμμα του συγκέντρωσε υψηλό ποσοστό στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

"Εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ, δήλωσα ότι είμαι Ολυμπιακός", δήλωσε ξεκάθαρα το νέο πρόσωπο της Βουλής, κάνοντας έτσι γνωστά στο πανελλήνιο τα... Ολυμπιακά του αισθήματα!

"Αλλά η σχέση μου με τη Θεσσαλονίκη είναι τεράστια. Βλέπανε στα βιντεάκια που έβγαινα αληθινός στις προβλέψεις μου σε όλα, βλέπανε ότι τα κανάλια δεν με βάζανε και αγρίεψαν", πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παράλληλα με αυτή την αποκάλυψη, ο κ. Λεβέντης στάθηκε στη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό του ο κόσμος της συμπρωτεύουσας, και συγκεκριμένα η νεολαία, από την οποία απέσπασε το 80% των ψηφων.

"Σου λέει... είστε αλήτες στο Κολωνάκι εσείς οι εκδότες. Κόβετε τον Λεβέντη, ενώ ο Λεβέντης σε όλα δικαιώθηκε. Και πήρε ανάποδες στροφές η νεολαία. Η νεολαία της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που ψηφίζει Ένωση Κεντρώων. Και οι μετρήσεις δείχνανε ότι είχαμε 80% στους νέους κάτω των 30%", τόνισε ο ίδιος.