Η ομάδα στίβου του Ολυμπιακού είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/04, σε ομίλους σωματείων ΕΑΣ με το Θρύλο να συμμετέχει στον 5ο Όμιλο στον Άγιο Κοσμά. Στα 100μ. ο Παναγιώτης Τριβυζάς τερμάτισε πρώτος με 10:73 με τον Νίκο Ιωακειμίδη να έρχεται δεύτερος με επίδοση 11:03.

Στα 400μ. ο Πέτρος Κυριακίδης είχε επίδοση 47:92, στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης κατετάγη πρώτος με άλμα στα 16.07 ενώ δεύτερος κατετάγη ο Νίκος Τσιώκος με άλμα στα 14.77.

Στα 100μ. γυναικών πρώτη κατετάγη η Ανδριάννα Φέρρα με 12:02. Στην σφαιροβολία ανδρών την πρώτη θέση πήρε ο Γεράσιμος Θεοδώρου και την τρίτη ο Παναγιώτης Ανυφαντής.

Στην σκυτάλη ανδρών η ομάδα του Ολυμπιακού με τους Μυλωνά, Κουτσούκη, Ιωακειμίδη και Κυριακίδη πήρε την πρώτη θέση πάνω στο νήμα από τον Πανιώνιο.

Οι 150 βαθμοί που μάζεψαν οι πρωταθλητές του Θρύλου είναι μια εξαιρετική συγκομιδή αν αναλογιστεί κανείς και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με κόντρα άνεμο που είχαν να αντιμετωπίσουν. Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος συνεχίζεται στις 7 Μαΐου.