Πλούσια αναφορά στα κατορθώματα και τους αριθμούς της ομάδας του Ολυμπιακού έκανε η FIFA, η οποία έχει μείνει κι αυτή άναυδη. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε μπροστά από την ΑΕΚ κατά 28 πόντους, έκανε 28 νίκες σε 30 αγώνες και σε γενικές γραμμές, σάρωσε τα πάντα στο διάβα της.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει ρεκόρ σε επιτυχίες, διαφορά, λιγότερων απωλειών, πρωταθλημάτων, σερί, κάτι στο οποίο δεν θα μπορούσε να μην σταθεί η παγκόσμια ομοσπονδία.

Αναλυτικά η αναφορά: «28: Οι πόντοι της διαφοράς του Ολυμπιακού από τη δεύτερη ΑΕΚ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της μεγαλύτερης στην ελληνική Superleague, που κατείχε η ομάδα του Πειραιά: 17 το 2013-14. Το 5-0 επί της Καλλονής την Κυριακή, βοήθησε την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να φτάσει τους 85 βαθμούς από τους πιθανούς 90, το καλύτερο ρεκόρ από ομάδα της Α' κατηγορίας. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός επίσης αύξησε τις σερί εντός έδρας νίκες στον θεσμό στις 25, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ ξανά και κέρδισε το έκτο πρωτάθλημα (ένα πίσω από το δικό του ρεκόρ) και 43ο, ρεκόρ. Οι Ρέιντζερς (54), Λίνφιλντ (51) και Σέλτικ (46) είναι τα μοναδικά κλαμπ στην Ευρώπη που έχουν περισσότερα, με την Μπενφίκα να βρίσκεται στη πέμπτη θέση (34). Ο μεσοεπιθετικός Κώστας Φορτούνης, που πριν τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το 2014 είχε σκοράρει μόλις τρία γκολ σε 103 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αναδείχτηκε σε καλύτερο ασίστμαν στη διοργάνωση (12) και πρώτος σκόρερ (18)».