Στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, έλαβε χώρα η 1η δράση του “Be Active” που διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό και ολοκληρώθηκε με φοβερή επιτυχία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά&ΟΠΑΝ και εκεί βρέθηκαν και συμμετείχαν εκατοντάδες Πειραιώτες, όπου ο στόχος ήταν η προώθηση της αθλητικής και σωματικής δραστηριότητας.

Το παρών τους φυσικά έδωσαν τα τεχνικά επιτελεία και οι ομάδες των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, (Πυγμαχία, Ταε Κβο Ντο, Κικ Μπόξινγκ, Καποέιρα) και εκεί υποδέχτηκαν τον κόσμο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και αθλητές-προπονητές οι οποίοι έχουν διακριθεί πολλές φορές στο χώρο του αθλητισμού.

Η όμορφη αυτή γιορτή του αθλητισμού, έδωσε την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν να λάβουν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες που εκτυλίχθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ωραίες στιγμές ήταν πολλές με αποκορύφωμα τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές των τμημάτων των Πολεμικών Τεχνών, οι οποίοι επιδόθηκαν σε αγώνες εντυπωσιακής επίδειξης, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.