Ο Gustavo Russo, ο πιο γνωστός και διεθνώς καταξιωμένος χορευτής Τάνγκο και ένας από τους καλύτερους χορογράφους παγκοσμίως, πλαισιωμένος από διακεκριμένους χορευτές, ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έως τις 25 Απριλίου για να παρουσιάσει τον πιο αισθησιακό χορό όλων των εποχών: το Αργεντίνικο Τάνγκο.

Ένα μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις του χορού. Γνωστός πλέον και αγαπητός στο ελληνικό κοινό, αφού έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τις παραστάσεις του στην Τεχνόπολη και στο Θέατρο Badminton, υπόσχεται και πραγματοποιεί ένα σαγηνευτικό θέαμα γεννημένο από την φωτιά του πάθους και την έκρηξη του έρωτα.

Οι πρωταγωνιστές ξεδιπλώνουν επί σκηνής, βήμα προς βήμα το Αργεντίνικο Τάνγκο, από την γέννηση του μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνοτροπίες που αναπτύχθηκαν τον ένα και πλέον αιώνα ζωής του ξετυλίγονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό».

Ο Gustavo Russo αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο.

Τιμές Εισιτηρίων: 15 - 30€