Τον Μάιο του 2014 ο Πειραιάς γύρισε σελίδα. Μπήκε σε μία νέα εποχή. Καλύτερη και σαφώς πιο ελπιδοφόρα για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Ο  Γιάννης Μώραλης έγινε Δήμαρχος καθώς οι δημότες Πειραιά υποστήριξαν με συντριπτική πλειοψηφία το συνδυασμό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αναδείχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Ολυμπιακός παίρνει αστείρευτη αγάπη από τον κόσμο του, του οποίου η καρδιά «χτυπάει» στον Πειραιά, όπου και «γεννήθηκε» ο Σύλλογος. Μέρος αυτής της αγάπης ο Θρύλος την επιστρέφει στην πόλη του μέσω έργων που ήδη έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται και τα οποία χρηματοδοτούνται από τον κ. Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ας θυμηθούμε συνοπτικά τα σπουδαία πράγματα που έχουν γίνει στο λατρεμένο και χιλιοτραγουδισμένο λιμάνι από τον Μάιο του 2014 έως και τώρα χάρη στον Ολυμπιακό.

Κέντρα Αγάπης

α) Έντεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τους αντίστοιχους εκτυπωτές

β) Την κάλυψη της εκδήλωσης για τη γιορτή των ΚΑΠΗ που είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας (Οκτώβριος 2014)

γ) Αναψυκτικά για τις ανάγκες των ΚΑΠΗ μέχρι τέλους του 2014 (10.000 τεμ)

δ) Είδη καθαρισμού και ευπρεπισμού

Εξωραϊσµός και καλλωπισµός των εργοταξίων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά και τοποθέτησης πανό που καλύπτει την όψη του κτιρίου της Ραλλείου. (Δεκέμβριος 2014)

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Στολισμός πόλης κάθε χρόνο

Κέντρα Αγάπης: είδη κυλικείου και αναψυκτικών για την κάλυψη των αναγκών α’ τετραµήνου 2015 καθώς και αναλωσίµων ειδών και απορρυπαντικών. (Φεβρουάριος 2015)

Ψυχαγωγικές – Αποκριάτικες εκδηλώσεις στις 14/2/2015, το Σαββατοκύριακο 21- 22/2/2015 και την Καθαρά ∆ευτέρα 23/2/2015.-Κάθε χρόνο

Μεταφορά των µελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του ∆ήµου, για τις προγραμματισμένες δράσεις και εκδροµές τους (Φεβρουάριος 2015)

Κόστος για τη χρήση ειδικού γερανοφόρου – καλαθοφόρου οχήµατος για την εκτέλεση της εργασίας κλάδευσης και καθαρισµού δένδρων (Μάρτιος 2015)

Κόστος παρακολούθησης της παράστασης «Οίκος Ευγηρίας: η Ευτυχισµένη Δύσις» καθώς και του κόστους της µεταφοράς των µελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του ∆ήµου στο θέατρο Μπροντγουαίη. (Μάρτιος 2015)

Κόστος της µεταφοράς των µελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του ∆ήµου, για τις προγραµµατισµένες δράσεις και εκδροµές τους. (Μάρτιος 2015)

Πλακόστρωση των πεζοδρομίων στην είσοδο της πόλης επί της οδού 34ου Συντ/τος Πεζικού από την οδό Οµηρίδου Σκυλίτση έως την οδό Πύλης και εργασία κλάδευσης δέντρων και περιποίησης φυτών (Απρίλιος 2015)

Κόστος της µεταφοράς των µελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) του ∆ήµου µας για τις προγραµµατισµένες δράσεις και εκδροµές τους. (Μάιος 2015)

Παραχώρηση λέσχης ερασιτέχνη ολυμπιακού για τον παιδότοπο της playmobil(Μάιος 2015)

Υποστηρικτής των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας (Μάιος 2015)

Εκτύπωση του παραµυθιού που δηµιούργησαν τα νήπια Βρεφονηπιακών Σταθµών του ∆ήµου µας, κατά τη σχολική περίοδο 2014-2015, υπό την καθοδήγηση των Βρεφονηπιοκόµων τους. (Ιούνιος 2015)

DESTINATIONPIRAEUS

Έντυπο και ψηφιακό υλικό για την προώθηση της τουριστικής προβολής της πόλης του Πειραιά (Δεκέμβριος 2014)

«Ντύσιμο» Σταθμού κρουαζιέρας Θεμιστοκλή + ΟΛΠ

 Αυτοκόλλητα για τουριστικά λεωφορεία

3ος ετήσιος αγώνας αγάπης βετεράνων- δημοσιογράφων στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Τα έσοδα στη Μητρόπολη (Δεκέμβριος 2014)

Ανακατασκευή Πλατείας Θεμιστοκλή + Πλατείας Αγίων Αναργύρων (Ιανουάριος 2015)

Διακόσιοι (200) φοίνικες, εγκατάσταση αυτών σε διάφορα σηµεία του Πειραιά και συντήρησή τους για ένα έτος. (Ιούλιος 2015)

Σίτιση σε 160 οικογένειες μέσω της ΚΟΔΕΠ-το πρόγραμμα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά (Φεβρουάριος 2015)

1ο Piraeus Sports Camp (Ιούλιος 2015)

Ντύσιμο με πανό παλαιών κτιρίων, όπως η Κάβα Χάλαρη και το Σιλό στην είσοδο του Πειραιά

Συντήρηση Κλειστού Γηπέδου Καμινίων

Γενική Ανακατασκευή Γηπέδου Ατρομήτου

Γενική Ανακατασκευή γηπέδων στα Βοτσαλάκια