Οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά περί προσπάθειας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Αρη, Μάριου Σιαμπάνη και απειλές, πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ, προκάλεσαν από τη Δευτέρα την κινητοποίηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας και κατέθεσε όσα γνώριζε για την υπόθεση. Ο Κώστας Καραπαπάς επί δύο ώρες κατέθετε όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για την υπόθεση, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των αρχών επί της σοβαρής υπόθεσης που έχει προκύψει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κ. Καραπαπάς είναι το τρίτο πρόσωπο που καταθέτει για την υπόθεση της πιθανής δωροδοκίας στον αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ, καθώς χθες προηγήθηκαν ο γκολκίπερ του Αρη Μάριος Σιαμπάνης και ο αρχηγός τω Κίτρινων, Γιώργος Δεληζήσης.
Πλέον, τον λόγο για την υπόθεση έχει η Δικαιοσύνη. Η οποία θα αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής, πώς θα κινηθεί και εάν θα ασκήσει διώξεις και σε ποιους.