Ο Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων ανακοινώνει τα ακόλουθα, σχετικά με κρούσμα σε μαθητή της Γ' Λυκείου Γαλατά:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος στην Γ΄ τάξη του Γενικού Λυκείου Γαλατά, με γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων προς τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου και συγκεκριμένα του τμήματος Γενικής Παιδείας και του τμήματος Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, θα παραμείνουν σύμφωνα με τη φόρμα ιχνηλάτησης σε καραντίνα έως και 06-11-2020.

Πρωτίστως, ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση στο μαθητή και εν συνεχεία, εφιστούμε την προσοχή στους λοιπούς μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τις οικογένειές τους, σχετικά με την πιστή τήρηση των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Το πρωί της Παρασκευής 30-10-2020 θα πραγματοποιηθεί μικροβιοκτονία στις αίθουσες της Γ΄ Λυκείου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αμέσως μετά το πέρας των διδακτικών ωρών, θα γίνει μικροβιοκτονία ολόκληρου του σχολικού κτιρίου και των προαύλιων χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο.

Καλούμαστε όλοι να λειτουργήσουμε συλλογικά, οργανωμένα και υπεύθυνα, ώστε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στον περιορισμό της διασποράς του ιού. Η αυστηρή τήρηση των κανόνων σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ αποτελεί αυτονόητο καθήκον όλων μας.

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων είναι στη διάθεση του συνόλου των Πολιτών, ώστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, να συνδράμει με όποιο τρόπο κριθεί σκόπιμο, στην προστασία της Δημόσιας Υγείας.