Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό (2012-2014) και «δέθηκε» με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς και τον πειραϊκό σύλλογο.

Εγινε κομμάτι του συλλόγου και συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο Κυπέλλων.

Ο διεθνής σέντερ μπακ εκφράζει συνεχώς την αγάπη του για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και σε δηλώσεις που έκανε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής αποκάλυψε ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός μάλιστα τόνισε έχει μιλήσει ήδη γι’ αυτό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει για αυτό και με τον πρόεδρο. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Νάπολι, είμαι χαρούμενος εδώ, ελπίζω να το εξαντλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο MEGA ο διεθνής σέντερ μπακ.

Παράλληλα, ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την Εθνική ομάδα και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα.

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έφυγε ο Σιόβας από την Εθνική. Είπε την γνώμη του και την επόμενη μέρα κι επειδή μιλάω μαζί του, σ’ ένα ραντεβού με τον Φαν Σιπ του ανακοινώθηκε ότι θα μείνει εκτός Εθνικής. Γι’ αυτό είμαι δυσαρεστημένος, επειδή είπε για μένα και τον Παπασταθόπουλο και τον άφησαν εκτός. Αν το έκαναν δέκα ή έντεκα παίκτες, θα τους απομάκρυναν όλους;» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Μανωλά,

 

 

Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της Εθνικής επί Φερνάντο Σάντος: «Αγαπώ πολύ την Εθνική ομάδα και ήμουν τυχερός που ήμουν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ του 2014. Αποκλειστήκαμε άδικα στα πέναλτι από την Κοστα Ρίκα και θα παίζαμε με την Ολλανδία», ανέφερε.

Οσον αφορά στον δικό του αποκλεισμό, ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι απάντησε: «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω ξανά στην Εθνική, γιατί αγαπάω την Ελλάδα, αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν».