Με προορισμό τη Ριέκα της Κροατίας και στόχο τη νίκη κόντρα στην Πριμόριε, με την οποία θα «σφραγίσει» την πρόκριση  στο Final 6 της Βουδαπέστης (2-4 Ιουνίου), αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, οδηγούν την κούρσα από την 1η θέση του ομίλου και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα (21:00, Novasports7) τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων. Μετά το παιχνίδι με τους Κροάτες, απομένουν δυο εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα μας κόντρα στην Σπαντάου στις 30 Απρίλιου και την Έγκερ στις 18 Μαΐου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενόψει του αγώνα με την Πριμόριε Ριέκα για τον Θοδωρή Βλάχο  καθώς όλοι οι «ερυθρόλευκοι» πολίστες συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Βλάχος: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων. Όποιος φτάσει στη νίκη θα έχει προβάδισμα για πρόκριση στο Final 6.  Η Ριέκα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική και εμείς όμως αισθανόμαστε καλά και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Πάβιτς: «Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι στην Ριέκα κόντρα στην Πριμόριε, έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ο αντίπαλός μας δεν έχει ηττηθεί στην έδρα του περισσότερα από τα τρία χρόνια. Αν παίξουν όμως όπως στο παιχνίδι στον Πειραιά θα έχουμε ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Και εμείς είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής και ελπίζω να παραμείνουμε, αλλά αν δεν συμβεί αυτό δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου για εμάς. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και από τα παιχνίδια που θα έχουμε στην έδρα μας».

To πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών

8η Αγωνιστική

16/4, Ριέκα – Ολυμπιακός (21:00, Novasports7)

16/4, Μπαρτσελονέτα – Έγκερ

16/4, Σπαντάου – Γιαντράν

9η Αγωνιστική

30/4, Έγκερ – Ριέκα

30/4, Γιαντράν – Μπαρτσελονέτα

30/4, Ολυμπιακός – Σπαντάου

10η Αγωνιστική

18/5, Ολυμπιακός – Έγκερ

18/5, Ριέκα – Γιαντράν

18/5, Σπαντάου – Μπαρτσελονέτα