H τελετή απονομής επάθλων του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε χθες στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, απένειμε τιμητική πλακέτα για τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, την οποία παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ρέππας.

Το 57ο Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες -Σαλαμίνα 2020», διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης  με τη συνεργασία του Πολεμικού Ναυτικού, του Δήμου Πειραιά, του Δήμου Σαλαμίνας και της Τιμητικής Κοσμητείας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, ο οποίος βράβευσε μέλη πληρωμάτων που νίκησαν στον αγώνα, τόνισε σε δήλωσή του:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για τον δήμο μας που αποτελεί μέρος μιας ιστορικής πλέον διοργάνωσης.  Μία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για τους αγώνες ανοιχτής θάλασσας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και για την άρτια διοργάνωση όλου του αγώνα,  αλλά και για την πρωτοβουλία να αποτελεί ο φετινός αγώνας πρεσβευτή του επετειακού έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020».