Οι βουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Σταματάκη, Α' Πειραιά και Νήσων και Εύη Καρακώστα, Β' Πειραιά, επισκέφθηκαν την Τρίτη 12/4/2016 την 2η Υγειονομική Περιφέρεια και συναντήθηκαν με την διοικήτρια κ. Όλγα Ιορδανίδου.

Στη συζήτηση που είχαν, οι βουλεύτριες ανέφεραν διεξοδικά τα προβλήματα των δομών και υπηρεσιών υγείας, έτσι όπως τα κατέγραψαν ύστερα από επισκέψεις στο ΠΕΔΥ Αγίας Σοφίας, στα Κέντρα Υγείας Αίγινας, Σαλαμίνας και μετά από προσωπική συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Γαλατά. Κατέθεσαν γραπτά τις ελλείψεις των παραπάνω δομών σε προσωπικό, ιατρικό εξοπλισμό, μηχανήματα και κτιριακές υποδομές.

H διοικήτρια, από την πλευρά της, ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 2η Υγειονομική Περιφέρεια και δεσμεύτηκε να απαντήσει γραπτά.

Οι βουλεύτριες πρόκειται να συνεχίσουν να επισκέπτονται τις δομές υγείας των περιοχών τους, να εργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων και συμφώνησαν σε σταθερή και τακτική συνεργασία με την 2η ΥΠΕ για την βελτίωση αυτών των δομών.