Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας προχωρούν σε σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών χώρων  για τους πολίτες, από αύριο, Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.

Συγκεκριμένα, θα επαναλειτουργήσουν με περιορισμούς στη χρήση για την αποφυγή συνωστισμού και για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι παρακάτω αθλητικοί χώροι:

Θεμιστόκλειο Στάδιο

Δευτέρα – Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00 - 16:00 & 18:00 - 22:00 μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Γήπεδο Τένις (πλαζ Βοτσαλάκια):

Δευτέρα – Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00 με 21:00 μόνο με ραντεβού, έως δύο (2) άτομα εντός του γηπέδου.  Η μέγιστη διάρκεια παραμονής στον χώρο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Γήπεδο Αγ. Διονυσίου

Δευτέρα – Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00 - 15:30 & 17:30 - 22:00, μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής στον χώρο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αμοργού (Καμίνια)

Δευτέρα – Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας 07:00 - 13:00, μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Από αύριο, Τετάρτη 6/5, ξεκινάει η σταδιακή επιστροφή στην αθλητική μας κανονικότητα. Mετά από μια μακρά διάρκεια αποχής από τις αθλητικές δραστηριότητες,  καλούμαστε να ακολουθήσουμε νέους κανόνες, έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά όλες οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις, αλλά το βασικότερο, να μην πάει χαμένη η τεράστια προσπάθεια που κάναμε όλοι μας το προηγούμενο διάστημα. Έχοντας ως προτεραιότητά μας τόσο τη συνέπεια της εφαρμογής των νέων κανόνων, αλλά και την παροχή συμβουλών στους αθλούμενους, όλοι οι γυμναστές του Οργανισμού θα είναι παρόντες σε όλες τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις».

 

Σημειώνεται, πως κατά την είσοδο στους παραπάνω αθλητικούς χώρους,  θα πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται ειδική φόρμα με τα εξής στοιχεία:  Ώρα εισόδου – εξόδου, δ/νση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail και αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την ειδική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο (διαθέσιμες θα υπάρχουν και στους χώρους άθλησης)

https://bit.ly/2z913Jn

 

Τηλέφωνα  επικ. για ραντεβού:

210 - 4137708

210 - 4177389