Συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια ο Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, για να διατηρήσει καθαρό το Δήμο, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της καθημερινότητας των κατοίκων του. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων παρέλαβε δωρεάν 60 νέους μπλε κάδους, οι οποίοι προορίζονται για την αντικατάσταση παλαιότερων κατεστραμμένων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων:

 “Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του για επανεκκίνηση της Ανακύκλωσης στο Δήμο μας και μετά από συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανάπτυξης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), παρέλαβε δωρεάν 60 νέους μπλε κάδους, οι οποίοι προορίζονται για την αντικατάσταση παλαιότερων κατεστραμμένων.

Η ανακύκλωση των απορριμμάτων αποτελεί έναν από τους βασικότερους άξονες μέριμνας της Δημοτικής αρχής. Τα οφέλη από την Ανακύκλωση είναι πολλαπλά! Συμβάλλουμε αποτελεσματικότερα στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και πετυχαίνουμε μείωση του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η Δημοτική Αρχή μεριμνά ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η καθαριότητα με σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης των απορριμμάτων και αξιόπιστες υποδομές σε εξοπλισμό.

Η καθαριότητα του Δήμου μας όμως είναι υπόθεση που αφορά το σύνολο των πολιτών.

Απαιτεί ευαισθητοποίηση ΟΛΩΝ στα θέματα της ανακύκλωσης και συνεργασία των πολιτών με την υπηρεσία καθαριότητας στα θέματα της αποκομιδής του συνόλου των απορριμμάτων και ιδιαίτερα στα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα.

Όλοι μαζί θα κρατήσουμε τον Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνων καθαρό!”