Πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ειδομένη, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος του κόμματος Τελεία, Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να συναντήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφτηκε πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν στην πύλη Ε1 και μίλησε μαζί τους, ζητώντας τους να κάνουν κουράγιο και υπομονή. «Είναι δύσκολη η κατάσταση στη χώρα μας. Κάντε κουράγιο, είναι μια δύσκολη στιγμή» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας μιλώντας με Σύρο που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο  πρόεδρος του κόμματος "Τελεία", σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, εμμένει στη θέση του απέναντι στην ΠΓΔΜ και τις αστυνομικές αρχές που προκάλεσαν τα επεισόδια το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ειδομένη.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Αν πατήσουν ξανά επί ελληνικού εδάφους θα πάμε στην Ειδομένη και θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, θα κάνουμε πόλεμο», δήλωσε.

«Αλλά θα ξεκινήσουμε με τη νομική οδό», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε: «Φαντάζεστε τι θα γίνει εκεί αν πάω και πω "αέρα"; Μόνος μου θα πάω και θα πω "αέρα"».

Γκλέτσος: "Θα κάνουμε πόλεμο αν πατήσει άρβυλο Σκοπιανών στην Ελλάδα" (ΦΩΤΟ) - Κεντρική Εικόνα