Αλγεινή εντύπωση, προκάλεσε η στάση του συνδυασμού που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου κατατέτηκε ψήφισμα συμπαράστασης προς τους κατοίκους του Έβρου και των νησιών, οι οποίοι δοκιμάζονται αυτές τις μέρες, από την τουρκική προκλητικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η δημοτική παράταξη, "τράβηξε" δική της γραμμή, και ήρθε σε σύγκρουση ακόμη και με τη γραμμή της Κουμουνδούρου σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής  του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Νίκος Μπελαβίλας είπε ότι, ο συνδυασμός του έχει διαφορετική αντίληψη σε ότι αφορά τις έννοιες του έθνους, της θρησκείας και της ανθρωπιάς. Επεσήμανε μάλιστα, πως, δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα που μας έχει στήσει ο Ερντογάν. Σημείωσε μάλιστα, ότι η πρόσκαιρη εθνική ευφορία μας έχει στοιχίσει ακριβά. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά, πως: "η δική μας θέση είναι δίπλα στην προσφυγοπούλα που την έβριζαν στην Μυτιλήνη για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να ψηφίσουμε το ψήφισμα."

 

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η ανευθυνότητα του συνδυασμού που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός καιροσκοπισμός του.

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών; Eίναι κάτι που θα το απαντήσει ο ιστορικός του μέλλοντος.