Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα έως το καλοκαίρι του 2021 θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και τυπικά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ο Βαλμπουενά ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι, όπως είχε αποκαλύψει το MEGA, όμως πλέον είναι και επίσημο, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί τη συμφωνία.

Ο Γάλλος παιχταράς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας αλλά και στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τη φετινή σεζόν ο Βαλμπουενά μετράει συνολικά 31 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει σημειώσει 8 γκολ, αλλά και 21 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν, καθώς ο Γάλλος άσος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του.

Οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές και ποδοσφαιρικές ικανότητες του Βαλμπουενά αποτέλεσαν βασικό συστατικό για την πορεία της ομάδα μας στην Ευρώπη και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».