Χθες, πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά, τα εγκαίνια της επέκτασης του προβλήτα της κρουαζιέρας, σε μια μεγάλη εκδήλωση. Το γεγονός αυτό, είναι πολύ σημαντικό τόσο για το Λιμάνι του Πειραιά, όσο και για την πόλη του Πειραιά, αφού δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονονμία. 

Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, Βουλευτές και φορείς της πόλης.

Ωστόσο, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, η προ ολίγων ημερών δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Λιμάνι στην Αγωνία" Νίκου Μπελαβίλα, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν θα παρευρεθεί στην συγκεκριμένη τελετή, εξηγώντας και τους λόγους. Μάλιστα, η συγκεκριμένη δήλωση έκανε το "γύρο" του διαδικτύου.

Ωστόσο, δεν είχε κανένα νόημα να κάνει τη δήλωση αυτή, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν τον είχε καλέσει κανένας για να πάει, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες

Τώρα πως έκανε δήλωση ότι δεν θα πάει σε εκδήλωση στην οποία δεν τον είχαν καλέσει; Είναι δικό του θέμα και επιδέχεται διάφορες ερμηνείες.