Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ετήσια εκδήλωση της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας,   στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Αναφερόμενος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Θεμιστόκλειο Στάδιο, ένας ιστορικός αθλητικός πολυχώρος, παραδόθηκε στους Πειραιώτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως για τη Δημοτική Αρχή, η πλήρης ανακατασκευή του αποτελούσε δέσμευση η οποία έγινε πράξη. Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως επόμενος στόχος για την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, είναι το θέμα του ιστορικού κινηματογράφου «Καλιφόρνια». Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας πως παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες, η ενότητα που υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι σημαντική, προκειμένου να γίνονται βήματα προόδου στην  πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Λεωνίδας Μελάς, στον χαιρετισμό του  επεσήμανε,  μεταξύ άλλων,  ότι η Δημοτική Αρχή υλοποίησε  σημαντικά έργα στην περιοχή,  μεταξύ των οποίων η δημιουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) και η πλήρης ανακατασκευή του Θεμιστόκλειου Σταδίου.  Αναφέρθηκε επίσης, στην ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, τονίζοντας ότι «όλα αυτά δείχνουν ότι η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι δίπλα στους κατοίκους και προσπαθούν προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν  την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι  Βουλευτές κ.κ. Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.a.