Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2019, ο ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ με μήνυμά του Facebook ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη, ενώ για τον Ολυμπιακό ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα.

«Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Εύχομαι σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία. Με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος. Το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας.

Χρόνια πολλά, ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας».