Τον Μουσταφά και τον Ιμπραχίμ τους γνωρίσαμε πριν από λίγες ημέρες όταν ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο στο τσιμεντένιο αυτοσχέδιο γηπεδάκι στο Λιμάνι του Πειραιά, παίζοντας μπάλα με δύο άσσους του Θρύλου, τον Καμπιάσο και τον Κασάμι. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι παίκτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο των δύο 17χρονών.

Ο Ιμπραχίμ έφυγε από το Λιμάνι, αλλά ο Μουσταφά παραμένει ακόμη, ασυνόδευτος, εκεί. Περιμένει να βρει τρόπο να μεταβεί στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Λιόν αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Μπορεί να μην έχει μαζί κάποιον συγγενή του, αλλά στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος.

Μία πόλη που γνωρίζει καλά από την προσφυγιά δεν γίνεται να μην προσφέρει έστω και λίγες στιγμές χαράς σε ένα μικρό παιδί. Ετσι, ο Ατρόμητος Πειραιά με πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Σδρένια και με τη βοήθεια των κκ Πέτρου Κόκκαλη και Στέλιου Μπρατσόλη προσκάλεσε τον Μουσταφά να προπονηθεί με την ανδρική ομάδα. Πράγματι, ο νεαρός που αγωνιζόταν στην Ράζα Καζαμπλάνκα ξαναφόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια και πέρασε δύο ώρες γεμάτες μπάλα και χαρά, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη ζεστή φιλοξενία των «μπλε» από τα Καμίνια.

Δείτε στο επισυναπτόμενο βίντεο τη θερμή υποδοχή  του Ατρόμητου Πειραιά στο νεαρό προσφυγόπουλο καθώς κι δηλώσεις από τους Χρήστο Σδρένια, Πέτρο Κόκκαλη και Στέλιο Μπρατσόλη.